Αλλαγή και επιστροφή προϊόντων

Δεν πειράζει να αλλάξεις γνώμη!

Προσπαθούμε να σου βοηθήσουμε πάντα, καταλαβαίνουμε ότι λάθη συμβαίνουν – μερικές φορές τα κάνουμε μόνοι μας. Πάνω από όλα, θέλουμε να απολαμβάνεις τα εσώρουχά μας και επίσης τα σέξι εσώρουχά μας ό,τι κι αν γίνει. Εάν υπάρχουν δυσκολίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, θα τις λύσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αλλαγή προϊόντων

Η αλλαγή προϊόντων είναι εφικτή, ανεξαρτήτως αιτίας, εντός 30 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.

Η Lussuria.gr επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς για την αλλαγή προϊόντων αν αποσταλούν λάθος προϊόντα, κατεστραμμένα προϊόντα, ελαττωματικά προϊόντα, μεταχειρισμένα ή αν έχει σταλεί το σωστό προϊόν αλλά με λάθος μέγεθος.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής του προϊόντος εάν παρήγγειλε λάθος προϊόν, αν δεν θέλει πλέον το παραγγελθέν προϊόν και θέλει άλλο ή το μέγεθος δεν του ταιριάζει και χρειάζεται άλλο. Τα προϊόντα που επιστρέφονται ως αντικατάσταση πρέπει να είναι άψογα και αρχικά συσκευασμένα στην αρχική συσκευασία, η οποία πρέπει να είναι άθικτη.

Τα προϊόντα δεν πρέπει να πλένονται ή να χρησιμοποιούνται. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να μην τιμήσει το δικαίωμα ανταλλαγής των προϊόντων.

Επιστροφή προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων είναι εφικτή, ανεξαρτήτως αιτίας, εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.

Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων στον πωλητή και η Lussuria.gr αναλαμβάνει να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της αξίας της παραγγελίας στον αγοραστή, εάν επιστραφεί ολόκληρη η παραγγελία, ή η αξία των προϊόντων που επιστρέφονται.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται ως επιστροφή πρέπει να είναι άψογα και αρχικά συσκευασμένα στην αρχική συσκευασία, η οποία πρέπει να είναι άθικτη, τα προϊόντα δεν πρέπει να πλυθούν ή να χρησιμοποιηθούν.Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να μην τιμήσει το δικαίωμα ανταλλαγής των προϊόντων.

Παραπόνων

Είμαστε λάτρεις των σέξι γυναικείων εσωρούχων. Λατρεύουμε τη δαντέλα, τις κάλτσες, το σαγηνευτικό σέξι μαύρο δίχτυ. Δεν πουλάμε γυναικεία εσώρουχα – δίνουμε τη δυνατότητα στις γυναίκες να αισθάνονται πιο δυνατές από ποτέ!

Ако мислиш дека нашата долна облека не е квалитетна или дека не е добар крој, или едноставно не се чувствуваш добро во неа – не треба да ја носиш.

Знаеме колку е добра нашата долна облека и сакаме да бидете среќни во неа! Ако не ти се допаѓа како се чувствуваш кога ја носиш – врати ни ја! Никогаш, не треба да го носиш она што не те прави да се чувствувате фантастично поради тоа! Закрај, ако едноставно не ти се допаѓа, само кажи ни и врати ја – ќе ти ги вратиме парите!

Κανόνες υγιεινής

Ελπίζουμε ότι όλοι έχουμε επίγνωση της ιδιαιτερότητας και της ευαισθησίας των προϊόντων που πουλάμε, και ότι όσον αφορά τα εσώρουχα, είναι πρωτίστως ένα ευαίσθητο θέμα υγιεινής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα εσώρουχα χρησιμοποιούνται σε επαφή με οικεία μέρη του σώματος, πρέπει να γνωρίζεις ότι εάν θέλεις να δοκιμάσεις τα προϊόντα μετά την παραλαβή, μπορείς να το κάνεις αυτό μόνο πάνω από τα ρούχα σου.

Η επιστροφή και η αλλαγή προϊόντων. δεν θα είναι δυνατή εάν:
   –  Πρόκειται για ανεξάρτητα κάτω μέρη των ρούχων – εσώρουχα και κάλτσες, ανεξάρτητα από το αν έχουν ανοίξει  ή οχι
   –  Εάν παρατηρήσουμε στο ρούχο που επιστράφηκε ότι έχει δοκιμαστεί χωρίς να τηρούνται οι κανόνες (έλεγχος υπεριώδους φωτός)
   –  Εάν τα προϊόντα μυρίζουν όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα/άρωμα
   –  Εάν τα προϊόντα είναι πλυμένα και μυρίζουν απορρυπαντικό/μαλακτικό
   –  Εάν τα  προϊόντα δεν έχουν την αρχική ετικέτα ή είναι κατεστραμμένα
   –  Εάν τα προϊόντα  είναι κατεστραμμένα

Πρακτικά, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εάν αμέσως μετά την παραλαβή τους διαπιστωθεί ότι είναι ακατάλληλα ή εάν το μέγεθος ελεγχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που περιγράφονται παραπάνω.

Πώς να ξέρετε αν επιλέξατε τον σωστό μεγέθος για τον εαυτό σας;
Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο Οδηγός μεγέθους.