Контакт

Здраво!

знаеме дека понекогаш ќе ти треба помош иако се потрудивме да ги ставиме сите релевантни информации на страницата, секогаш ќе се најде некоја ситница за која не сме размислиле. Сакаме да бидеме во контакт, тоа ни дава сила да продолжиме напред!

Затоа слободно контактирај нѐ!

Напиши ни маил на zdravo@lussuria.mk и ветуваме дека ќе одговориме за само неколку часа.

Пиши ни порака на нашата страница на Инстаграм @lussuria.mk, воедно ќе можеш да видиш многу интересни содржини.
Пиши ни livechat, доколку не сме онлајн – сигурно наскоро ќе ти одговориме на пораката.
Ако мислиш дека треба да се чуеме и тоа е единствениот начин да те ослободиме од сомнежите – закажи повик и ние ќе те контактираме назад!

Исто, така можеш да ни напишеше и преку контакт формуларот: